.
mainos10.jpg

Microsoft lopettaa Windows XP:n tuen 8.4.2014

Tämä tarkoittaa sitä, että Windows XP toimii edelleen, mutta siihen ei enää toimiteta ohjelmapäivityksiä Windows Updaten kautta. Tällaisiin päivityksiin sisältyvät päivitykset, jotka suojaavat tietokonetta haitallisilta viruksilta, vakoiluohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta, joiden avulla voidaan mm. varastaa henkilökohtaisia tietoja. Koska Windows XP-ohjelmistoa ei enää korjata päivityksillä, on kone alttiina tietoturvauhille.

Kaikki ohjelmisto- sekä laitevalmistajat eivät välttämättä tue enää tuotteita, jotka toimivat XP:ssä, koska XP:tä ei enää päivitetä.

Mitä tämä tarkoittaa yrityksenne tietokoneiden osalta?

Jotta yrityksenne tietoturva pysyy ajan tasalla, on käytännössä kaksi vaihtoehtoa: käyttöjärjestelmien päivittäminen tai laitekannan uusiminen. Jos sinulla on yli kolme vuotta vanhoja koneita, kannattaa vakavasti harkita niiden uusimista. WellDone Solutions Oy on Microsoftin sertifioitu yhteistyökumppani. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja XP-tuen loppumisesta. Ota yhteyttä puhelimitse 0291939000 tai sähköpostilla osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." href="mailto:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Eaton Power Quality Oy

WellDone Solutions on meille tärkeä kumppani ICT-tavarantoimittajana. Luotamme siihen, että he tuntevat markkinoiden parhaat ratkaisut.

Konneveden kunta

WellDone Solutions on ollut atk-asioiden apunamme yli 10 vuotta. Olemme ostaneet heiltä palvelimet ja työasemat ja lisäksi saamme aina konsultaatiota tai apua vikatilojen korjaamisessa.